UFA Twitter - Volg ons hier
Flirt:
“Find Lucrative Input Resulting in Teamwork"

Soft Skills op de werkvloer

242 pagina’s met vier hoofdstukken en 84 opdrachten om zelf te maken.
Hoofdstuk 1: Ik
Hoofdstuk 2: Ik en de ander
Hoofdstuk 3: Ik en mijn omgeving
Hoofdstuk 4: Hoe hoort het eigenlijk?

Prijs boek € 29,50 exclusief verzendkosten.

Prijs trainingspakket € 1095,- Ontdek en ontwikkel jouw Soft Skills met intensieve begeleiding en coaching. Telefonisch, Skype, één op één, per e-mail. Jij bepaalt! Ook maak je gedurende deze training vier eindtoetsen en krijg je een certificaat na afloop. Duur: 3-6 maanden.


De 10 Flirtgeboden!

de 10 flirtgeboden zakelijk flirtenVoor het eerst in de wereldgeschiedenis de 10 wetten van het zakelijk flirten op een rij!

   • Alle tips, inzichten, oefeningen en handgrepen om flirtend door het leven te gaan.
   • Met illustraties van Jesse van Muylwijck.
   Waar de 10 geboden stopten, gaat dit boek verder. Als kind wist je niet beter. Flirten opende de hele wereld. Moeiteloos en in flow door het leven gaan was dagelijkse kost. Flirten op zakelijk gebied is dan ook niet alleen heel natuurlijk (we hebben het altijd gedaan), maar bovendien de kern van op een positieve en vooral effectieve manier met elkaar omgaan. De 10 flirtgeboden zet met een knipoog de regels van het flirten op een rij en bewijst dat flirten je leven en je werk niet alleen leuker maakt, maar ook vele malen succesvoller en rijker.

   1. Boek bestellen (inschrijfformulier hier onder) 14,95 excl. verzendkosten
   2. De inleiding en hoofdstuk 1 lezen (gratis)

   Wil je het boek bestellen? Vul dat het onderstaande formulier in en ik stuur je het graag gesigneerd toe, voor 14,95 euro (excl. portokosten).

   www.youtube.com (Miniworkshop)
   www.youtube.com (The ten flirtcommandments)


   Hoe word ik een schat; m/v-omkeerboek!

   Nieuwe, uitgebreide editie van de bestseller van Angelique. In een omkeerboek: met een speciale samenvatting van alle Flirttips & -adviezen achterin voor de mannelijke lezer. Van de eerste versie van Hoe word ik een schat zijn meer dan 10.000 exemplaren verkocht.

   Met flirten kun je moeiteloos contacten leggen en alles bereiken wat je wilt. Flirten doe je met iedereen, ongeacht leeftijd, sekse of achtergrond,en daarmee wordt flirten een succesfactor in je werk en carrière. Het geheim van flirten is voor de meeste mensen een raadsel. Dat raadsel wordt door Angelique van 't Riet opgelost. In ruim twintig korte hoofdstukken leer je om een schat te worden, door je kennis te laten maken met je ego, door inzicht te geven in je lichaamstaal, door het laten herkennen van je eigen onbewuste gedrag. Daarnaast bekijkt ze leiderschap door de flirtbril en dat geeft een heel andere kijk op zaken!

   Wil je het boek bestellen?

   Vul dat het onderstaande formulier in en je ontvangt een gesigneerd exemplaar, voor 14,95 euro (excl. portokosten).

   Wil je allebei de boeken bestellen dan betaal je 25 euro excl. portokosten. Je kunt 1 bestelformulier invullen en in de opmerkingen aangeven dat je beide boeken wilt bestellen.


   Soft Skills in Hospitality en Dienstverlening

   242 pagina’s met vier hoofdstukken en 84 opdrachten om zelf te maken.
   Hoofdstuk 1: Ik
   Hoofdstuk 2: Ik en de ander
   Hoofdstuk 3: Ik en mijn omgeving
   Hoofdstuk 4: Hoe hoort het eigenlijk?

   Prijs boek € 29,50 exclusief verzendkosten   


   MAN-/VROUWVERSCHILLEN TOEPASSEN OP JE WEBSITE

   Alle verschillen tussen mannen en vrouwen overzichtelijk bij elkaar om ze toe te passen op jouw website of die van je klant! Omdat vrouwen in 80% van de aankopen de beslissing nemen en het zonde is daar niet op in te spelen. Hoe komt het toch, dat een vrouw zich soms door een tekst, advertentie of website enorm aangesproken voelt en een man veel minder? Mannen en vrouwen communiceren op verschillende manieren en dat komt vooral tot uitdrukking bij het "denken, voelen, doen en willen" in communicatiemiddelen. Jouw communicatie is dan ook pas geslaagd als je de ander bereikt. Inzicht in de verschillen tussen mannen en vrouwen, 'gendergerichte' benadering dus, helpt hierbij. We hebben daar een boek over geschreven met bijna 40 pagina’s aan voorbeelden en tips om direct toe te passen op je eigen website. Als je het boek Hoe word ik een schat of De 10 Flirtgeboden bestelt, krijg je het boek MAN-/VROUWVERSCHILLEN TOEPASSEN OP JE WEBSITE cadeau!

   Bestel snel want je wilt geen (vrouwelijke) klanten missen op je website!    

   Aantal

   De tien Flirtgeboden € 14,95

   Aantal

   Soft Skills op de Werkvloer € 29,50

   Aantal

   Soft Skills op de werkvloer training met begeleiding (zelfstudie) € 1095,-

   Aantal

   Soft Skills in Hospitality en Dienstverlening € 29,50 (module voor MBO studenten niveau 2,3,4)

   Aantal

   Hoe word ik een schat man/vrouw omkeerboek € 14,95

   Aantal

   Man-/Vrouwverschillen toepassen
   op je website (Gratis*)

   * Als je het boek Hoe word ik een schat of De 10 Flirtgeboden bestelt, krijg je het boek MAN-/VROUWVERSCHILLEN TOEPASSEN OP JE WEBSITE cadeau!
   Bedrijfsnaam
   Voorletters *
   Achternaam *
   Adres *
   Postcode *
   Plaats *
   Telefoon *
   E-mail adres *
   Opmerkingen