UFA Twitter - Volg ons hier
Flirt:
“Fijngevoelig Loyaal Inschikkelijk Realistisch Terug geven"

Coaching: een persoonlijk gesprek

Angelique stimuleert je als flirtcoach om op zoek te gaan naar de verbinding tussen jouw persoonlijke drijfveren, professionele ontwikkeling en unieke talenten. Je wordt geconfronteerd met je eigen waarden en overtuigingen en het onbewuste gedrag wat je laat zien. Dat bewustzijn hoort bij ont-wikkeling en dat is de belangrijkste factor bij zakelijk flirten!

Resultaat

Je kent jouw persoonlijke normen en waarden en kunt hierop reflecteren.
Je zet ratio, intuïtie en gevoel doelbewust in.
Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen leerproces.

Afspraak maken

Stuur een e-mail naar angelique@universalflirtingacademy.com of bel me rechtstreeks op 06-533 543 05.


Zelf aan de slag?

Je kunt ook met een zelfstudie Soft Skills aan de slag! Het boek Soft Skills op de werkvloer heeft 242 pagina’s theorie, 84 opdrachten geschikt om helemaal zelf te maken, als ook multiple choice eindtoetsen. Het is het eerste en enige studieboek specifiek over Soft Skills en Hospitality mét opdrachten die jou bij de hand neemt om jouw eigen Soft Skills te ontwikkelen en ook direct in de praktijk te brengen. Bij de training zijn coachingsuren en begeleiding inbegrepen. Je bepaalt zelf welke vorm van begeleiding en/of coaching je wilt en op welk moment.

Meer weten? Stuur een mail naar angelique@universalflirtingacademy.com en ontvang meer informatie én het eerste hoofdstuk uit het boek gratis in je mail om een eerste indruk te krijgen van deze training. Bellen mag ook naar 06-533 543 05.