UFA Twitter - Volg ons hier
Flirt:
“Functioneel Leren over Inspiratie Relaties en Toekomst"

“Het was een fantastische dag en ook de presentatie van Angelique viel erg goed in de smaak! Ze heeft op een zeer vermakelijke en deskundige manier de essentie van het zakelijk flirten [lees; hoe maken we het makkelijkst verbinding met de ander] overgebracht. De aanwezigen waren ook erg enthousiast en betrokken. Daarnaast kwam hetgeen geleerd ook nog veel terug [soms hilarisch..;)] in de daarop volgende presentaties en gesprekken. Dus mijn beoordeling een welverdiende 10!” - via Quality Bookings


We hebben echt iets aan jouw workshop gehad. Ik heb al veel positieve reacties gehoord intern! Je bent een echte powervrouw die toch op een charmante wijze de dingen over kan brengen. Heerlijke positieve energie! - Wieske, HR Manager House of Lords -


'Angelique werd door de bezoekers beoordeeld met een 8,6, de hoogste score van alle sprekers. We hebben erg veel positieve reacties ontvangen, ze kreeg de hele zaal mee. Het was een geslaagde afsluiting van ons evenement.'  https://www.speakersacademy.com/nl/spreker/angelique-van-t-riet/ – NOAB - 


Ik kon je gisteren niet meer spreken na de workshop, daarom bij deze per mail: Ik vond het fantastisch!!!!! Wat heb jij een goed verhaal en wat breng jij het fantastisch. Ik ben helemaal blij en vol energie naar huis gegaan! Ik had gewed of ik in een workshop kon leren om zakelijk te flirten, ik heb het na de workshop bewezen, ik kan het! – Anita - 


Afgelopen week 45 minuten inspiratieboost van Angelique van 't Riet. Hoe bewust 'zakelijk flirten' de samenwerking tussen mannen en vrouwen kan verbeteren. Confronterend, hilarisch en leerzaam. Voor iedereen aan te raden die samenwerken op het werk een nieuwe impuls wil geven! – Rob (manager) - 


'Het was een geweldig inspirerende workshop die Angelique voor ons netwerk gaf. We hebben genoten van haar super presentatie. Enthousiast en bevlogen. Wat ze vertelde was zo herkenbaar. Ongelooflijk, hoe ze e.e.a. zo wist te benoemen. Een aanrader!' – Astrid Stoops, bedrijfskring Zeewolde - 


Hi Angelique,

jouw inspirerende workshop gisteren heeft diepe indruk op me gemaakt en heeft een voelbaar effect op de levensvragen waar ik mee worstel ;)
Dank je wel :) Ik hoop dat we elkaar nog wel eens zullen treffen!

Groeten, Mieke 


Hey Angelique, Ik wil je graag heel erg bedanken voor je bijdrage aan onze MT-tweedaagse vorige week. Je hebt weer het nodige losgemaakt en het heeft ons zowel als team en individueel versterkt! We hebben onder het genot van ons uitgebreide diner nog even geëvalueerd en zonder uitzondering was iedereen positief over jouw rol als begeleider en inspirator.

Nogmaals super bedankt en wellicht tot ziens!

Sven – Rabobank


Bedankt nog voor de geweldige workshop "Zakelijk Flirten". Ik vind het een echte aanrader en zal je dan ook zeker aanbevelen bij geïnteresseerden. - Chantal, Rabobank - 

 


Hallo Angelique, je boekje ontvangen en dank daarvoor. Het is in alle opzichten een juweeltje!!! Ik ben er blij mee. Ik ga je flirtblogs volgen, voor mij ben je een ster. Groetjes en sucses Nettie.

"Angelique, met je dynamische manier van vertellen, je improvisatievermogen en de aandacht die jij vrijwel iedere cursist persoonlijk gaf (!). Je wist na een lange informatieve dag de aandacht van je publiek voor de volle honderd procent te vangen.

 Ja, er werd door jullie behoorlijk geflirt. We voelden ons allemaal door jullie gezien en uitgenodigd om mee te gaan in het verhaal. Het zaaltje leek wel een bloementuin. Echt klasse." Marlies


hoi Angelique,

Workshop van zaterdag was top. Dat werkt toch weer een aantal dagen na! Ik hou graag contact.

Warme groet, Carolien RAngelique's boek “Hoe word ik een schat” flirten naar zakelijk succes, heb ik bijna uit ;)

Het werpt echt zijn vruchten af!

Een “open” houding, het vertrouwen hebben dat wat je zegt goed is, mensen aankijken, eventueel aanraken en het gesprek persoonlijk houden, het werkt!

Martin Gaus gaf me zijn privé e mail adres en gaat waarschijnlijk iets voor onze website schrijven en er was een extra auto nodig voor de proefzakjes voer, hondensnoepjes en tijdschriften die we voor een volgende loterij kunnen gebruiken.

Ik ben vrijdag naar Animal Event geweest en heb even geflirt met Martin Gaus en nu heeft hij beloofd een stukje voor de website te schrijven :)

De man kon niet om me heen

“Goedemiddag meneer Gaus, ik kom u even brutaalweg aanschieten.” (hand uitgestoken)

..”Oh ken ik u dan?”

“Nee! maar ik u wel (big smile)”

“Als je in Nederland hond zegt, zeg je Martin Gaus en nu wilde ik u om hulp vragen”

“Oh…dat moet je via de mail doen”

“Ja meneer Gaus dat heb ik al vaker geprobeerd maar door de drukte heeft u mijn mail vast over het hoofd gezien (ernstig kijken)”

“Ik dacht altijd dat u niets met buitenlandse honden had, maar de laatste tijd bespeur ik een kentering. (vooronderzoek)”

“Stichting ActieZwerfhonden zet zich in voor de zwerfhonden in Turkije zelf, we halen ze niet hier naar toe en dat is toch precies waar u achter kunt staan?”

“We hebben veel publiciteit nodig om fondsen te werven en Martin Gaus is natuurlijk een merk op zich. Daar kan niemand om heen! (compliment en hulpvraag)

Resultaat: privé-adres van Martin Gaus en mondelinge toezegging samenwerking

Angelique bedankt!

Linda Taal


"Dank je wel, Angelique voor de training die ik in één woord geweldig vond! Ik heb geloof ik nog nooit een zo compacte workshop gehad, die zo boeiend was omdat hij voornamelijk bestond uit het "hier en nu". Je waarnemingen plaatste je in een doordacht, eenvoudig en effectief kader. Verder kwam je met de hamvragen (waar kom je voor) en faciliteerde dat ik bij mijn persoonlijke "ham antwoord" kon komen (wat is er voor nodig dit te bereiken).

 De doelgerichtheid, eenvoud en concreetheid leidde voor mij in ieder geval tot een drietal hapklare en toepasbare conclusies en besluiten waar ik vandaag meteen mee "begonnen" ben en die de oorzaken van vele ongewenstheden aanpakken (fysiek bij mijn gevoel komen, een levenslang patroon doorbreken). Dat dit alles in nog geen 3 uur plaatsvond en ook nog eens vrolijk, ontspannen en leuk was als een kinderpartijtje spant de kroon! Alle hulde dus en veel, veel dank!

mr Mariella de Sterke" 


Ik wil je bedanken voor de flirtworkshop bij de Rabobank horizonweken gisteravond.

"Jouw workshop Flirten naar zakelijk succes bij Tele2 was grandioos. Nooit eerder heb ik zoveel energie en enthousiasme gekregen tijdens een workshop.

De volgende dag was mijn team er nog vol van en de energie werkt nog door.

Je boeken zijn indrukwekkend qua diepgang en overstijgen mijn verwachtingen.

Chapeau! "- Peter -


"Het leiderschapstraject dat je aan onze MTleden hebt gegeven is bijzonder goed gevallen. De niet traditionele manier van trainen, het gebruiken van verschillende trainers, ondersteuning gedurende het traject en de 24-uurs beschikbaarheid voor Coaching maken dit tot een waar concept. Anders dan andere leiderschapstrajecten. Ga zo door; wij zijn fan! " - Petra -

Genoten heb ik van de workshop, de manier waarop en de algehele onbevangenheid!
De workshop was voor mij erg leerzaam, uitdagend, Goede tips, nieuwe inzichten en inspirerend!

Ga zo door!

Mvg, Barbera 


Inmiddels heb ik zo'n beetje alle reacties van de medewerkers van beheer over ons beheeruitje binnen.

Hoog tijd om jullie een mail te sturen dus.

Iedereen vond de workshop gezellig en leerzaam.

Saskia, wederom wist je de groep te boeien, zowel met de boodschap als met de humor van het geheel.

Ik vond je reactie op het commentaar van een iets minder fijngevoelig persoon in de groep zeer professioneel. Je liet hem in z'n waarde, maar gaf hem tegelijkertijd niet meer ruimte dan noodzakelijk. Dat het onderwerp leeft blijkt zowel aan het aantal grappige opmerkingen die nu in de richting worden gemaakt, maar ook aan collega's die me komen vertellen dat ze een situatie nu herkende en er daardoor beter mee om konden gaan. Na de workshop en lekkere lunch hebben we nog een heerlijke middag op het strand doorgebracht en 's avonds lekker geborreld en gegeten. Het weer zat ook mee. Oftewel een top dag. Dank jullie wel voor jullie hulp daarbij. 


Wilt u ook uw recensie van een van onze workshops kwijt? mail dan uw recensie naar angelique@universalflirtingacademy.com