UFA Twitter - Volg ons hier
Flirt:
“Facebook, LinkedIn, Interactief Reputatie Twitter"

Flirten is een essentieel onderdeel van de menselijke interactie

Het is onderdeel van de universele taal die communicatie heet en geeft energie. Kinderen flirten en volwassenen zijn het een beetje kwijtgeraakt. Bij zakelijk flirten inventariseer je gedachten, behoeftes en wensen. Zakelijk flirten opent een hele nieuwe wereld van mogelijkheden!! Een wereld waarin het gaat om ruimte geven, echte verbindingen aangaan, geen oordeel, angst of strijd hebben en ego de juiste plek geven op het juiste moment. Zonder te flirten, kan er nooit een verbinding zijn.

Grondlegger zakelijk flirten: Angelique van 't Riet

Angelique laat mensen graag zien dat er nog een hele wereld bestaat naast de rationele wereld die ons zo vertrouwd lijkt. Het is haar persoonlijke missie om mensen wereldwijd aan het flirten te krijgen. De oprichting van de Universal Flirting Academy is een stap in een wereldwijd netwerk van organisaties en mensen die met elkaar de verbinding zoeken op het spirituele en sensitieve vlak en daarbij hun ratio koppelen. Zij gelooft in een duurzame en spirituele maatschappij waarbij alles in balans is met elkaar. Zij is tevens auteur van het boek ‘Hoe word ik een schat’en De 10 Flirtgeboden. Wekelijks schrijft zij op het zakelijke flirtblog.

nl.linkedin.com/in/angeliquevantriet
twitter.com/AngeliquevtRiet
boek: Hoe word ik een schat
boek: De tien flirtgeboden
         
Recensies


Flirtcoach: Suzanne Meijroos

Suzanne Meijroos geeft nationaal en internationaal lezingen en trainingen over menselijk gedrag, persoonlijke kracht, authenticiteit en realistische spiritualiteit.
Haar persoonlijke ervaringen en inzichten leiden tot een unieke visie:
We mogen meer aandacht besteden aan onszelf en evalueren hoe we met onszelf en de ander omgaan. Dat is niet egoïstisch, maar juist heel sociaal en intelligent.
Ieder van ons heeft onbewuste gedragspatronen die beperkend zijn in het ervaren van succes, plezier en rijkdom. Als we bereid zijn om ons perspectief te veranderen hebben we, moeiteloos, succes binnen handbereik.
Flirten met onszelf en de ander doorbreekt patronen en werkt ontwapenend, waarmee je het beste uit jezelf en de ander kan halen. Met een specialisatie op de werking van het ego, kan Suzanne inzicht en bewustzijn creëren op hoe jij Nu in het leven staat, en hoe jij zelf, naar eigen inzicht, op een prettige manier je (be-)leefomstandigheden kan verbeteren.

“Flirten heeft voor mij persoonlijk een hoop succes gebracht zowel zakelijk als privé, die ervaringen deel ik graag met anderen, zodat iedereen de inspiratie vindt om de verbinding aan te gaan.
In verbinding zit een onuitputtelijke potentie verborgen, deze is moeiteloos, verrassend en op allerlei manieren brengt ze binnen handbereik wat voor jou belangrijk is.”
           
www.theartof-e.nl
www.suzannemeijroos.nl

Recensies


Flirtcoach: Pauline de Wilde (Pien)

Als Bonusmoeder van 3 schatten van meiden, heeft Pauline inmiddels aardig wat ervaring opgedaan. Zij koos voor het woord Bonus-moeder, omdat ze er maar niet uit kwamen hoe haar nieuwe rol in het samengestelde gezin zou moeten heten. Stief te afstandelijk, moeder daar hebben ze er al één van en part-time mama dekt het ook niet want echt wel dat je er full time mee bezig bent....en dus Bonus: een extraatje! Tel daarbij op dat Pauline presentatrice is (zowel voor TV als in het bedrijfsleven,) met als favoriete bezigheid Flirten! Genoeg ingrediënten voor de UFA om samen te gaan werken. Pauline heeft als doel om het percentage samengestelde gezinnen dat het wèl redt in Nederland te laten toenemen. Op dit moment gaat 66% weer uit elkaar, dat moet omlaag, vindt Pauline. Flirten voor Bonusmoeders helpt daarbij, want als je in je rol van bonusmoeder weet hoe je open kunt staan voor je partner, de ex, de kinderen en alles wat erbij komt kijken, zonder oordeel en vol vertrouwen erin stapt, dan hebben we zeker kans van slagen!

www.paulinedewilde.com


Flirtcoach: Paul Smit

Cabaretier en filosoof Paul Smit brengt de workshop zakelijk flirten op een luchtige, interactieve en humoristische wijze. Tijdens de workshop worden gedragspatronen belicht die ons belemmeren om werkelijk verbinding met mensen te maken, om de “klik” te laten ontstaan. Pas wanneer we ons bewust worden van onze beperkende overtuigingen en gedragspatronen, kan een verandering plaatsvinden. Mentalisme neemt een prachtige plek in tijdens de workshops van Paul. Paul studeerde af op de ‘evolutie van het menselijk bewustzijn’ en won in 2005 de cabaretaward “Grootst aanstormend talent”. In de workshop flirten combineert hij zijn filosofie met humor. Kortom, veel interactie en vele lachsalvo’s.

www.paulsmit.nu
www.youtube.com (Miniworkshop)
www.youtube.com (The ten flirtcommandments)

Recensies


Flirtcoach: Henk van der Duim

Mensen verbinden is zijn grote passie. Zowel zakelijk als privé. Mensen verbinden via de social media is waar ik mij de laatste jaren mee bezig houd. De ervaring die ik daar zelf mee opgedaan heb draag ik over tijdens mijn trainingen, workshops, masterclasses en 1-op-1 coaching. Een vorm van flirten die mij veel heeft opgeleverd en die ik graag deel met anderen, onbaatzuchtig en onbevooroordeeld.

www.socialcrowd.nl
nl.linkedin.com/in/henkvanderduim