UFA Twitter - Volg ons hier
Flirt:
“Find Lucrative Input Resulting in Teamwork"
Angelique van 't Riet  

Angelique van 't Riet

Datum : 13-03-2018

Liefde, neem wat je nodig hebt!

Een paar weken geleden ging ik voor het eerst naar Stand-up Inspiration. Een avond waarop mensen met een geweldig idee of prachtig verhaal het podium krijgen om anderen te inspireren of aan het denken te zetten. Tijdens het onderdeel ‘one-minute of inspiration’, klom een sprankelende vrouw het podium op die mij recht in het flirthart raakte. 


Onbevangen, met een brede lach en vol enthousiasme vertelde ze over haar liefdes project. Ze was geraakt door een berichtje op Facebook met een foto van een A4tje met de woorden "Liefde, neem wat je nodig hebt!". Onderaan het A4tje waren strookjes geknipt met het woordje 'Liefde' erop. Als je wilde kon je ze afscheuren en meenemen. Zo had je een beetje liefde in je zak! 

Ze vond dit zo’n mooie actie dat ze zelf ook een paar A-4tjes in haar buurtje ophing. Het voelde zo goed dat ze spontaan besloot om met tachtig voorgeknipte A4tjes naar Stand-Up Inspiration te gaan om het publiek te inspireren mee te doen aan deze actie. Ze stond daar zo vol passie te vertellen dat alle tachtig A4tjes binnen mum van tijd op waren.

Natuurlijk heeft ze zelf een Facebook pagina: Love – Take all you need. Daarop kun je een foto achterlaten van jouw A4tjes met liefde. Een super actie die qua persoon, qua intentie en qua boodschap absoluut flirten is! < Terug