UFA Twitter - Volg ons hier
Flirt:
“Forward Leaps In Result and Talent"
Angelique van 't Riet  

Angelique van 't Riet

Datum : 10-11-2018

Ik ga standaard vreemd

Als ik vertel dat mijn honden zulke fijne natte zoenen geven en verliefdmakend lekker ruiken, kan ik twee reacties verwachten. Namelijk “Die vrouw is niet goed bij d’r hoofd” waarna het gespreksonderwerp binnen een seconde verandert of “ja….dat heb ik precies hetzelfde met mijn hond. Ik begrijp precies wat je bedoelt”.


De laatste reactie is er ongetwijfeld eentje uit de grote familie van hondenmensen. Een gehouden onderzoek Flirten met je hond laat zien dat 75% van de respondenten zonder een hond denkt dat het hebben van een hond het flirten makkelijker maakt.

En het is nog waar ook! Want hoe relaxed is het om een partner te hebben die niet in een oeverloze discussie met je schiet als jouw hond op de bank wil? Of in de stress als jouw hond met zijn natte hondenvoeten (en misschien ook wel een beetje modderig) op de mooie achterbank van zijn nieuwe auto springt na een lange boswandeling. Of jou het bed uitduwt op je enige uitslaapochtend omdat jouw hond om 07.00 uur luid blaffend laat weten dat hij écht heel nodig moet plassen.

Hoe fijn is het als jouw partner op zo’n moment dan heel bereidwillig zijn inmiddels warm geworden plekje afstaat en een stukkie opschuift op de bank. Voor jouw hond. Of zegt “geeft niets van die achterbank joh…..moest de auto toch nog schoonmaken…”of direct opspringt uit bed en met zijn haar nog op standje nacht roept: “blijf jij maar lekker liggen, maak gelijk wel even een lekker beschuitje en een bakkie koffie als ik terug ben van de hond uitlaten”.
< Terug